BankConnect

Reconciliere automată solduri clienți

Echilibru precis între documente și solduri.

Procesul de conciliere a soldurilor poate fi uneori complicat și consumator de timp. Cu BankConnect, acest proces devine mai ușor și mai precis. Prin obținerea în mod automat a tranzacțiilor bancare în software-ul de contabilitate sau sistemul ERP, acestea automatizează în timp real compararea tranzacțiilor și soldurilor între documente și conturile bancare, identificând discrepanțele și ajutându-te să obții un echilibru perfect între informațiile financiare înregistrate și cele din conturile bancare. Astfel, te asiguri că soldurile sunt corecte și că nu există discrepanțe semnificative între registrele financiare ale afacerii tale.

Întrebări frecvente

Găsește răspunsurile la cele mai comune întrebări despre BankConnect, soluția noastră pentru gestionarea tranzacțiilor financiare.

Vezi toate întrebările

BankConnect este un serviciu software care facilitează centralizarea și gestionarea tranzacțiilor bancare într-un singur loc. Acesta se conectează automat la conturile companiei tale și aduce în timp real toate incasările și plățile într-un mediu centralizat.
Da, BankConnect oferă funcționalitatea de integrare prin intermediul API-urilor. Astfel, poți conecta ușor BankConnect la sistemul tău extern de contabilitate sau ERP, permițând importul automat al tranzacțiilor bancare și reconcilierea soldurilor. Integrarea prin API oferă o soluție eficientă și precisă pentru gestionarea financiară centralizată și automatizată.
Pentru informații detaliate despre prețuri, te invităm să accesezi pagina noastră de prețuri. Acolo vei găsi toate detaliile despre abonamentele disponibile, inclusiv opțiunile de preț pentru planul Start și planul Enterprise, în funcție de numărul de conturi bancare al companiei tale.

Vrei să automatizezi gestionarea tranzacțiilor financiare?