BankConnect

Automatizare import extrase bancare

Introducere rapidă și precisă a datelor financiare.

BankConnect îți oferă posibilitatea de a automatiza importul tranzacțiilor bancare în software-ul de contabilitate sau sistemul ERP utilizat de afacerea ta. Prin integrarea directă și sincronizarea datelor, BankConnect permite introducerea rapidă și precisă a tranzacțiilor financiare, eliminând efortul manual și riscul de erori umane. Astfel, economisești timp prețios și te asiguri că informațiile financiare sunt actualizate și corecte în toate sistemele tale.

Întrebări frecvente

Găsește răspunsurile la cele mai comune întrebări despre BankConnect, soluția noastră pentru gestionarea tranzacțiilor financiare.

Vezi toate întrebările

BankConnect este un serviciu software care facilitează centralizarea și gestionarea tranzacțiilor bancare într-un singur loc. Acesta se conectează automat la conturile companiei tale și aduce în timp real toate incasările și plățile într-un mediu centralizat.
Da, BankConnect oferă funcționalitatea de integrare prin intermediul API-urilor. Astfel, poți conecta ușor BankConnect la sistemul tău extern de contabilitate sau ERP, permițând importul automat al tranzacțiilor bancare și reconcilierea soldurilor. Integrarea prin API oferă o soluție eficientă și precisă pentru gestionarea financiară centralizată și automatizată.
Pentru informații detaliate despre prețuri, te invităm să accesezi pagina noastră de prețuri. Acolo vei găsi toate detaliile despre abonamentele disponibile, inclusiv opțiunile de preț pentru planul Start și planul Enterprise, în funcție de numărul de conturi bancare al companiei tale.

Vrei să automatizezi gestionarea tranzacțiilor financiare?