BankConnect

Centralizare tranzacții bancare

BankConnect

Control financiar simplificat și eficient

Beneficiezi de un sistem de centralizare a tranzacțiilor care îți permite să gestionezi și să monitorizezi toate fluxurile financiare într-un singur loc. Indiferent de numărul de conturi bancare pe care le deții, poți accesa și controla toate tranzacțiile într-un mod simplificat și eficient. Aceasta asigură o imagine de ansamblu clară a situației financiare a afacerii tale și te ajută să iei decizii informate în timp util.

Întrebări frecvente

Găsește răspunsurile la cele mai comune întrebări despre BankConnect, soluția noastră pentru gestionarea tranzacțiilor financiare.

Vezi toate întrebările

BankConnect este un serviciu software care facilitează centralizarea și gestionarea tranzacțiilor bancare într-un singur loc. Acesta se conectează automat la conturile companiei tale și aduce în timp real toate incasările și plățile într-un mediu centralizat.
Da, BankConnect oferă funcționalitatea de integrare prin intermediul API-urilor. Astfel, poți conecta ușor BankConnect la sistemul tău extern de contabilitate sau ERP, permițând importul automat al tranzacțiilor bancare și reconcilierea soldurilor. Integrarea prin API oferă o soluție eficientă și precisă pentru gestionarea financiară centralizată și automatizată.
Pentru informații detaliate despre prețuri, te invităm să accesezi pagina noastră de prețuri. Acolo vei găsi toate detaliile despre abonamentele disponibile, inclusiv opțiunile de preț pentru planul Start și planul Enterprise, în funcție de numărul de conturi bancare al companiei tale.

Vrei să automatizezi gestionarea tranzacțiilor financiare?