BankConnect

Prețuri

Abonament Enterprise

Solicită ofertă

Pentru un număr mare de conturi și tranzacții bancare, abonamentul Enterprise vine cu soluții avansate și scalabile, adaptate cerințelor și complexității lor specifice.

Beneficii:

  • BankConnect Nr. conturi bancare la cerere
  • BankConnect Fară limită de actualizări zilnice
  • BankConnect Asistență integrare API
  • BankConnect Suport si SLA premium
Prețurile exprimate nu includ TVA 19%, TVA ce va fi aplicat pe factura emisă către client.

Întrebări frecvente

Găsește răspunsurile la cele mai comune întrebări despre BankConnect, soluția noastră pentru gestionarea tranzacțiilor financiare.

Vezi toate întrebările

BankConnect este un serviciu software care facilitează centralizarea și gestionarea tranzacțiilor bancare într-un singur loc. Acesta se conectează automat la conturile companiei tale și aduce în timp real toate incasările și plățile într-un mediu centralizat.
Da, BankConnect oferă funcționalitatea de integrare prin intermediul API-urilor. Astfel, poți conecta ușor BankConnect la sistemul tău extern de contabilitate sau ERP, permițând importul automat al tranzacțiilor bancare și reconcilierea soldurilor. Integrarea prin API oferă o soluție eficientă și precisă pentru gestionarea financiară centralizată și automatizată.
Pentru informații detaliate despre prețuri, te invităm să accesezi pagina noastră de prețuri. Acolo vei găsi toate detaliile despre abonamentele disponibile, inclusiv opțiunile de preț pentru planul Start și planul Enterprise, în funcție de numărul de conturi bancare al companiei tale.

Vrei să automatizezi gestionarea tranzacțiilor financiare?