BankConnect

Contact

BankConnect

Prin email

Pentru orice întrebări legate de soluția BankConnect ne poți scrie la [email protected]

BankConnect

Prin telefon

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
021555-1051

Vizitează-ne

Șoseaua București-Ploiești 17
Sector 1, București
România 013682

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Deschide în Google Maps

Gestionează tranzacțiile în timp real cu BankConnect.

Suntem aici să te ajutăm. Te rugăm să completezi formularul și vom reveni în cel mai scurt timp posibil pentru a îți oferi asistența necesară.

Nume

Adresa email

Telefon

Solicitare

Întrebări frecvente

Găsește răspunsurile la cele mai comune întrebări despre BankConnect, soluția noastră pentru gestionarea tranzacțiilor financiare.

Vezi toate întrebările

BankConnect este un serviciu software care facilitează centralizarea și gestionarea tranzacțiilor bancare într-un singur loc. Acesta se conectează automat la conturile companiei tale și aduce în timp real toate incasările și plățile într-un mediu centralizat.
Da, BankConnect oferă funcționalitatea de integrare prin intermediul API-urilor. Astfel, poți conecta ușor BankConnect la sistemul tău extern de contabilitate sau ERP, permițând importul automat al tranzacțiilor bancare și reconcilierea soldurilor. Integrarea prin API oferă o soluție eficientă și precisă pentru gestionarea financiară centralizată și automatizată.
Pentru informații detaliate despre prețuri, te invităm să accesezi pagina noastră de prețuri. Acolo vei găsi toate detaliile despre abonamentele disponibile, inclusiv opțiunile de preț pentru planul Start și planul Enterprise, în funcție de numărul de conturi bancare al companiei tale.

Vrei să automatizezi gestionarea tranzacțiilor financiare?