BankConnect

Acces angajați conturi bancare

BankConnect

Controlul precis al nivelurilor de acces și vizibilității angajaților în funcție de rolul lor.

BankConnect îți oferă control total asupra accesului angajaților la informațiile financiare. Poți defini reguli restrictive și niveluri de acces personalizate pentru fiecare utilizator, asigurând confidențialitatea și protecția datelor financiare sensibile ale afacerii tale. Astfel, poți avea încredere că doar persoanele autorizate au acces la informațiile financiare și că vei putea monitoriza și gestiona activitatea utilizatorilor într-un mod sigur și eficient.

Întrebări frecvente

Găsește răspunsurile la cele mai comune întrebări despre BankConnect, soluția noastră pentru gestionarea tranzacțiilor financiare.

Vezi toate întrebările

BankConnect este un serviciu software care facilitează centralizarea și gestionarea tranzacțiilor bancare într-un singur loc. Acesta se conectează automat la conturile companiei tale și aduce în timp real toate incasările și plățile într-un mediu centralizat.
Da, BankConnect oferă funcționalitatea de integrare prin intermediul API-urilor. Astfel, poți conecta ușor BankConnect la sistemul tău extern de contabilitate sau ERP, permițând importul automat al tranzacțiilor bancare și reconcilierea soldurilor. Integrarea prin API oferă o soluție eficientă și precisă pentru gestionarea financiară centralizată și automatizată.
Pentru informații detaliate despre prețuri, te invităm să accesezi pagina noastră de prețuri. Acolo vei găsi toate detaliile despre abonamentele disponibile, inclusiv opțiunile de preț pentru planul Start și planul Enterprise, în funcție de numărul de conturi bancare al companiei tale.

Vrei să automatizezi gestionarea tranzacțiilor financiare?