BankConnect

Notificări tranzacții bancare

Monitorizare eficientă a tranzacțiilor bancare.

BankConnect îți oferă funcționalitatea de notificări personalizate pentru a fi mereu la curent cu activitatea în conturile bancare. Prin intermediul notificărilor, vei primi alerte instantanee pentru tranzacții specifice, solduri critice sau alte evenimente financiare importante. Aceasta îți permite să monitorizezi eficient și să reacționezi rapid la schimbările financiare, asigurând că nu ratezi informații relevante și că iei decizii informate în timp util.

Întrebări frecvente

Găsește răspunsurile la cele mai comune întrebări despre BankConnect, soluția noastră pentru gestionarea tranzacțiilor financiare.

Vezi toate întrebările

BankConnect este un serviciu software care facilitează centralizarea și gestionarea tranzacțiilor bancare într-un singur loc. Acesta se conectează automat la conturile companiei tale și aduce în timp real toate incasările și plățile într-un mediu centralizat.
Da, BankConnect oferă funcționalitatea de integrare prin intermediul API-urilor. Astfel, poți conecta ușor BankConnect la sistemul tău extern de contabilitate sau ERP, permițând importul automat al tranzacțiilor bancare și reconcilierea soldurilor. Integrarea prin API oferă o soluție eficientă și precisă pentru gestionarea financiară centralizată și automatizată.
Pentru informații detaliate despre prețuri, te invităm să accesezi pagina noastră de prețuri. Acolo vei găsi toate detaliile despre abonamentele disponibile, inclusiv opțiunile de preț pentru planul Start și planul Enterprise, în funcție de numărul de conturi bancare al companiei tale.

Vrei să automatizezi gestionarea tranzacțiilor financiare?