BankConnect

Rapoarte și analize fluxuri financiare

Generarea rapidă și ușoară a rapoartelor financiare personalizate.

În baza istoricului de tranzacții, BankConnect îți oferă capacități avansate de raportare și analiză financiară. Poți genera rapoarte personalizate și analize detaliate asupra performanței financiare a afacerii tale. Acestea includ informații esențiale precum fluxurile de numerar, veniturile, cheltuielile și alte aspecte cheie pentru evaluarea și îmbunătățirea sănătății financiare a afacerii tale. Raportarea și analizele avansate te ajută să identifici tendințe, să iei decizii informate și să optimizezi strategiile financiare pentru succesul pe termen lung.

Întrebări frecvente

Găsește răspunsurile la cele mai comune întrebări despre BankConnect, soluția noastră pentru gestionarea tranzacțiilor financiare.

Vezi toate întrebările

BankConnect este un serviciu software care facilitează centralizarea și gestionarea tranzacțiilor bancare într-un singur loc. Acesta se conectează automat la conturile companiei tale și aduce în timp real toate incasările și plățile într-un mediu centralizat.
Da, BankConnect oferă funcționalitatea de integrare prin intermediul API-urilor. Astfel, poți conecta ușor BankConnect la sistemul tău extern de contabilitate sau ERP, permițând importul automat al tranzacțiilor bancare și reconcilierea soldurilor. Integrarea prin API oferă o soluție eficientă și precisă pentru gestionarea financiară centralizată și automatizată.
Pentru informații detaliate despre prețuri, te invităm să accesezi pagina noastră de prețuri. Acolo vei găsi toate detaliile despre abonamentele disponibile, inclusiv opțiunile de preț pentru planul Start și planul Enterprise, în funcție de numărul de conturi bancare al companiei tale.

Vrei să automatizezi gestionarea tranzacțiilor financiare?