BankConnect

Integrări Open Banking România

BankConnect

Simplifică-ți procesele financiare cu integrarea BankConnect

BankConnect îți oferă posibilitatea de a integra serviciul nostru în orice aplicație sau software care dispune de un serviciu API pentru preluarea datelor.

Cu ajutorul serviicilor noastre API și a documentației detaliate, poți configura și personaliza fluxurile de date între BankConnect și aplicația sau software-ul tău existent. Astfel, vei putea beneficia de sincronizarea automată a tranzacțiilor bancare, soldurilor și altor informații financiare în timp real.

Indiferent de mărimea sau complexitatea aplicației sau software-ului tău, BankConnect este proiectat pentru a se integra în mod flexibil și securizat. Astfel, vei putea beneficia de funcționalitatea noastră avansată și de o imagine de ansamblu completă asupra situației tale financiare.


Pentru contabilitate

Contabilitate simplificată

Integrarea BankConnect în sistemul tău de contabilitate facilitează procesul de gestionare a finanțelor. Prin sincronizarea automată a tranzacțiilor bancare, soldurilor și altor informații financiare, vei avea date precise și actualizate în timp real.

Pentru sisteme ERP

Eficiență în gestionarea resurselor

Integrarea cu sistemul tău ERP îți simplifică fluxul de lucru. Sincronizarea automată a tranzacțiilor bancare reduce timpul și efortul necesare pentru transferul informațiilor financiare în sistemul ERP.

Pentru sisteme CRM

Gestionarea relațiilor cu clienții

Cu ajutorul API-urilor noastre și a documentației detaliate, poți configura și personaliza fluxurile de date între BankConnect și aplicația sau software-ul tău existent. Astfel, vei putea beneficia de sincronizarea automată a tranzacțiilor bancare, soldurilor și altor informații financiare în timp real.

Pentru departamente financiare

Optimizarea trezoreriei

Integrarea BankConnect cu sistemul de gestiune a trezoreriei îți oferă o perspectivă consolidată asupra trezoreriei companiei tale. Prin sincronizarea tranzacțiilor bancare și a informațiilor financiare, poți urmări cu precizie lichiditățile, gestiona plățile și optimiza trezoreria.

Întrebări frecvente

Găsește răspunsurile la cele mai comune întrebări despre BankConnect, soluția noastră pentru gestionarea tranzacțiilor financiare.

Vezi toate întrebările

BankConnect este un serviciu software care facilitează centralizarea și gestionarea tranzacțiilor bancare într-un singur loc. Acesta se conectează automat la conturile companiei tale și aduce în timp real toate incasările și plățile într-un mediu centralizat.
Da, BankConnect oferă funcționalitatea de integrare prin intermediul API-urilor. Astfel, poți conecta ușor BankConnect la sistemul tău extern de contabilitate sau ERP, permițând importul automat al tranzacțiilor bancare și reconcilierea soldurilor. Integrarea prin API oferă o soluție eficientă și precisă pentru gestionarea financiară centralizată și automatizată.
Pentru informații detaliate despre prețuri, te invităm să accesezi pagina noastră de prețuri. Acolo vei găsi toate detaliile despre abonamentele disponibile, inclusiv opțiunile de preț pentru planul Start și planul Enterprise, în funcție de numărul de conturi bancare al companiei tale.

Vrei să automatizezi gestionarea tranzacțiilor financiare?